Payrolling

Payrolling biedt inleners de mogelijkheid een kandidaat, die zij zelf hebben verworven, via Tech Company binnen hun organisatie aan het werk te zetten. Bij payrolling is Tech Company de juridische werkgever en draagt dus zorg voor de administratieve verplichtingen, zoals onder andere de salarisadministratie, en neemt tevens de werkgeversrisico’s over. De dagelijkse aansturing en planning van de kandidaat zijn uw verantwoordelijkheid. In een duidelijke taakomschrijving, een veilige werkplek en geldende voorschriften zult u zelf moeten voorzien. Met payrolling via Tech Company kunt u zich volledig concentreren op het inwerken en begeleiden van uw nieuwe medewerker zonder de rompslomp van urenadministratie, opstellen arbeidscontract, etc.

Op zoek naar talent?

Onze kwaliteit

De continuïteit van Tech Company wordt bereikt door vast te houden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden zonder compromissen te sluiten bij het streven naar perfectie. Tech Company streeft altijd naar een lange termijn strategie door het verzorgen van een sterke en professionele service, waarbij men traditionele obstakels in recruitment consultancy doorbreekt bij het vinden van de beste kandidaten en vacatures.
lees meer...
Volg ons
Tech Company | Europaplein 1 | Gebouw 21 - 2.05 | 5684 ZC Best | T +31(0) 76 765 34 25 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.