Uncategorised

Tech Company B.V.
Europaplein 1
Gebouw 21 - 2.05

NL - 5684 ZC Best
T: +31 (0)76 203 19 33

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.techcompany.nl

Op zoek naar een leuke vacature of een mooi project?

Vacatures

Wil jij aan de slag bij een bedrijf wat unieke voertuigen maakt? Dan is dit je kans! Bekijk de vacature en reageer snel!

Wil jij aan de slag als ijzer sorteerder in de bovenstaande regio's. Klik dan snel op de vacature!

Werken aan de meest unieke voertuigen binnen een vooruitstrevend bedrijf? Bekijk dan snel deze vacature en reageer!

Wil jij aan de slag in een innovatief bedrijf om te werken aan unieke voertuigen? Grijp dan nu je kans!

Wil jij ingezet worden bij het vervaardigen van hoogwaardige complexe producten door middel van knippen, buigen, stampen en bulgen? Pak dan deze kans en klik op de onderstaande button!

Werken volgens de hoogste standaarden in een bedrijf met korte lijnen en een open cultuur? Klik dan snel op de onderstaande button!

Onze opdrachtgever is een groeiend en dynamisch bedrijf die voorop wil lopen met nieuwe ontwikkelingen. Wil jij hier deel van uit maken? Bekijk dan snel de vacature!

Word jij de nieuwe collega die met zijn specialisme het eindproduct tot een succes maakt? Lees hier wat jij zou kunnen betekenen!

Voor de afdeling Service & Onderhoud Werktuigbouwkunde (centrale verwarming en koeling gebouw gebonden installaties) bij een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar servicetechnici.

Voor een van onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een Projectmanager met enige jaren ervaring die zoekt naar nieuwe grenzen en mogelijkheden. Ben jij de de projectmanager die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

Een van onze opdrachtgevers is actief in de hightech machinebouw waar het woord innovatie dagelijks genoemd wordt. Solliciteer snel en maak kans om bij dit innovatieve bedrijf aan de slag te gaan!

Voor een van onze opdrachtgevers in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij opzoek naar een Allround storingsmonteur die het team wil komen versterken.

Jouw hoofdtaak zal zijn het draaien van complexe hoogwaardige producten. Ga jij deze uitdaging aan?

Wil jij graag aan de slag in een innovatief en dynamisch bedrijf? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!

Voor de afdeling nieuwe hightech productiefaciliteit zoeken wij voor een van onze opdrachtgevers de meest gemotiveerde Blaasvorm Operator / Blow Molding Operator.

Een sterk gerichte strategie op innovatie en techniek en altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden. Spreekt jou dit aan? Lees dan snel verder!

Voor de afdeling nieuwe hightech productiefaciliteit zoeken wij voor een van onze opdrachtgevers de meest gemotiveerde Spuitgiet Operator / Injection Molding Operator.

Heel de branche praat over intelligente oplossingen. Onze opdrachtgever bouwt grootschalige multisite oplossingen, boordevol netwerktechnologie. Voor deze opdrachtgever zijn wij opzoek naar System Engineers Security op verschillende locaties.

Voor een zuivelproductiebedrijf zijn wij opzoek naar meerdere gemotiveerde Reachtruckchauffeurs.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar Operators die bijdrage gaan leveren aan de productie en de kwaliteit van zuivelproducten.

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar productie medewerkers die bereid zijn om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Wil jij aan de slag bij onze opdrachtgever als CNC-Frezer om kwalitatief hoogstaande producten te leveren? Grijp je kans en solliciteer!

Wil jij aan de slag als monteur in de utiliteit? Grijp dan snel je kans!

Beschik jij over een mbo-diploma richting werktuigbouw en wil jij als servicemonteur aan de slag in de regio Breda? Bekijk dan snel de vacature en solliciteer!

Wil jij storingen verhelpen door middel van het installeren en in bedrijfstellen van installaties. Daarnaast voer je ook reparatiewerkzaamheden uit evenals aanpassingen en uitbreidingen van de installaties. Past deze omschrijving bij jou? Lees dan snel verder!

In deze functie ben je actief op de afdeling Service & Onderhoud. De werkzaamheden zullen betrekking hebben op centrale verwarmingen, koeling en loodgieterswerk. Klik op de onderstaande button om te kijken wat de functie verder inhoud!

Aan de slag met het verzorgen van offertes, werk- en revisietekeningen en de benodigde engineering? Bekijk de vacature en solliciteer!

Ben jij toe aan de volgende stap en ben jij instaat om leiding te geven aan medewerkers in de utiliteit? Lees dan verder!

Bij deze vacature ben je bezig met het installeren, aanpassen en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Lijkt jou dit wat? Bekijk dan snel de volledige vacature!

Wil jij graag een leidinggevende functie in de utiliteit? Dan is dit je kans!

In deze functie ben je actief in het installeren, aanpassen en uitbreiden van elektrotechnische, beveiligings en/of brandmeldinstallaties. Daarnaast ben je natuurlijk verantwoordelijk voor het oplossen en analyseren van storingen.

Op zoek naar een leuke vacature of een mooi project?

Poolmanagement

Poolmanagement is een pool, een groep, van uitzendkrachten die min of meer hetzelfde functieprofiel hebben en die door ons bij een groep organisaties met dezelfde inleenvraag ingezet kunnen worden. Tech Company zorgt ervoor dat er voldoende uitzendkrachten in de pool zitten, het zijn stuk voor stuk medewerkers die ervaren zijn en daardoor direct binnen uw bedrijf inzetbaar zijn. Ze zijn vakkundig en beschikken desgewenst over de specifieke opleidingseisen. In veel gevallen kennen ze een bepaald bedrijf goed, beheersen zij productieprocessen of werkmethoden zodat het weinig tijd kost deze specialistische krachten zo snel mogelijk aan het werk te zetten.

Op zoek naar talent?

Payrolling

Payrolling biedt inleners de mogelijkheid een kandidaat, die zij zelf hebben verworven, via Tech Company binnen hun organisatie aan het werk te zetten. Bij payrolling is Tech Company de juridische werkgever en draagt dus zorg voor de administratieve verplichtingen, zoals onder andere de salarisadministratie, en neemt tevens de werkgeversrisico’s over. De dagelijkse aansturing en planning van de kandidaat zijn uw verantwoordelijkheid. In een duidelijke taakomschrijving, een veilige werkplek en geldende voorschriften zult u zelf moeten voorzien. Met payrolling via Tech Company kunt u zich volledig concentreren op het inwerken en begeleiden van uw nieuwe medewerker zonder de rompslomp van urenadministratie, opstellen arbeidscontract, etc.

Op zoek naar talent?

Onze kwaliteit

De continuïteit van Tech Company wordt bereikt door vast te houden aan de hoogste kwaliteitsstandaarden zonder compromissen te sluiten bij het streven naar perfectie. Tech Company streeft altijd naar een lange termijn strategie door het verzorgen van een sterke en professionele service, waarbij men traditionele obstakels in recruitment consultancy doorbreekt bij het vinden van de beste kandidaten en vacatures.

lees meer...

Werving & Selectie

Werving & selectie biedt inleners de mogelijkheid om een kandidaat via Tech Company direct in dienst te nemen zonder tijd te investeren in het werven en selecteren van kandidaten. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en zetten deze graag in om nieuwe uitdagingen samen met u aan te gaan. Tech Company selecteert geschikte kandidaten en stelt ze aan u voor. Dit is een geruststellende optie als u zelf geen tijd heeft, u geen personeelsfunctionaris in dienst heeft of denkt zelf geen geschikte kandidaat te kunnen vinden. Voor deze vorm van dienstverlening brengen wij een éénmalige fee in rekening.

Op zoek naar talent?

Volg ons
Tech Company | Europaplein 1 | Gebouw 21 - 2.05 | 5684 ZC Best | T +31(0) 76 765 34 25 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.